Hinnasto

Hinnasto on päivitettävänä 1.3.2014 alkaen. Tämä johtuu erityisesti siitä, että Bearpaw on muuttanut uuden sovelluksensa käyttöönoton yhteydessä jälleenmyyjä-/jakelijahinnoitteluaan sekä paljousalennuksiin oikeuttavia minimiostomääriä. Erityisesti korotuksia on tullut nahkatuotteiden sekä osin sulkien ja nuoliaihioiden (puu- ja hiilikuitu) hintoihin.  Selvittelen asiaa parhaillaan ja päivitän hinnastoni mahdollisimman pian. Pahoittelen katkosta.

Täältä löydät valikoimassani olevien tavaroiden hinnat. Valikoimassani pidän vain laadukkaimpia ja koeteltuja tuotteita, jotka eivät jätä sinua pulaan. Hinnat ovat voimassa sitoumuksitta toistaiseksi. Hintoihin vaikuttaa usean nimikkeen osalta tilaamasi kappalemäärä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

Nimikkeistö on aakkojärjestyksessä. Hinnat sisältävät alv:n (24%). Valikoimaa täydennetään tai supistetaan jatkossa asiakkaiden tarpeiden perusteella. Hinnastoni on lähes yhtäpitävä Bearpaw:n ja BogenSportWeltin hinnastojen kanssa: poikkeuksena on, että voit tilata samat tuotteet Suomesta suomeksi ja suomalaisella kuluttajaturvalla sekä postituskuluilla! Saat siis kauttani myös BSW:n valikoimaan kuuluvat tuotteet!

 

Vastaa