Arvopohjainen toiminta-ajatus

(bows

Arvoni ja toiminta-ajatukseni ovat seuraavat:

Haluan myydä suomalaisille vaistojousimetsästäjille ja -ampujille markkinoiden parhaimmistoon kuuluvia välineitä ja tarvikkeita Suomen kilpailukykyisimpään hintaan. Haluan vakiinnuttaa asiakkuudet laadun, luotettavuuden ja hinnoittelun kautta.

Mainostan pääasiassa viidakkorummun kautta: Asiakkaani ovat mainokseni, jos teen työni hyvin. Toimin siis asiakkaideni suuntaan siten, että he näkevät vaivaa myös minun toimintani tukemiseksi.

Tuotevalikoimani on rajattu ja selkeä. Keskityn omassa varastonpidossani lähinnä jousten ja nuolien valmistukseen käytettävien materiaalien sekä päivittäin menevien keskeisten artikkeleiden järkiperäiseen varastointiin. Olen nähnyt paljon vaivaa luotettavien laatutavaran toimittajien selvittämiseksi.

Jousten ja nuolien toimitukset perustuvat tilauksen käynnistämään valmistukseen, jolloin myös toimitusajankohta sovitaan. Sovellan menettelyä myös muun materiaalin toimittamiseen. Arvio toimitusajankohdasta ilmoitetaan sinulle tilauksesi yhteydessä.

Tarviketilauksia tavaran toimittajille teen keskimäärin 1-2 kertaa kuukaudessa. Pyrin yhdistämään tilaukset mahdollisimman suuriksi eriksi siten, että saan toimittajilta paljousalennukset ja kuljetuskustannukset mahdollisiman pieniksi.

Tämä koituu sinunkin eduksesi, koska kohdennan alennukset pääosin omiin myyntihintoihini. Voit aina seurata toiminnan toteutumista ja läpinäkyvyyttä netin markkinahintojen kautta. Hyviä verrokeita ovat muun muassa  Bear Paw’n, 3Rivers Archeryn ja Bogen Sport Welt’n verkkokauppasivustot.

Toisaalta menettely edellyttää sinulta ennakointia ja kärsivällisyyttä, koska tilaamasi tavara ei ole välttämättä ylihuomenna postitoimipaikassasi. Ulkomaisen materiaalin tulo sinulle kestää 2-4 viikkoa.

Tilaamasi tavara ei siis aina ole tilaushetkellä suomalaisen kaupan kivijalassa, vaan esimerkiksi logistisen ketjun keskusvarastossa, vaikkapa Saksassa tai pajani raaka-ainehyllyssä. Kärsivällisyys palkitaan – se koituu eduksesi laadukkaana tavarana ja halvempina hintoina.

Pyrin myymään jälleenmyyntimateriaalin sinulle ilman välikäsiä siihen hintaan, mitä maksaisit siitä keski-eurooppalaisilla suuremmilla ja halvemmilla markkinoilla. Myönnän tuotteideni hinnoista selkeitä paljousalennuksia, jos ostomääräsi ylittävät tuotekohtaisesti mainitut rajat.

Myönnän myöhemmin määritettävät alennukset SJML:n sekä SRJL:n jäsenille ja jäsenseuroille. Kanta-asiakasohjelmat sekä seurahinnoittelu tullaan julkaisemaan myöhemmin liittojen ja jäsenseurojen kautta.

On siis kaikille eduksi, jos harkitsette tarpeenne etukäteen esimerkiksi seuran väen tai kaveriporukan kesken ja yhdistelette tilauksianne. Saatte paljousalennuksia ja säästätte toimituskustannuksissa.

Vastaa