Toimitusehdot

bows

Tämän sisäistääksesi, perehdy ensin arvopohjaiseen liiketoiminta-ajatukseeni.

Pyrin toimimaan vastuullisesti hienon harrastuksemme uskottavuuden ylläpitämiseksi, joten:

LEIKKAAVIA METSÄSTYKÄRKIÄ MYYN AINOSTAAN HENKILÖILLE, JOTKA ILMOITTAVAT TILAUKSENSA YHTEYDESSÄ METSÄSTYSKORTTINSA NUMERON SEKÄ RIISTANHOITOYHDISTYKSENSÄ!!

Tilauksesta toimitukseen

Toimituksen kulku on seuraava:

 • Tunnistat tarpeesi ja teet allekirjoittaneelle tilauksen (aluksi sähköposti, myöhemmin kenties verkkokauppasovellus).
 • Saat tiedot tilauksesi vastaanottamisesta sekä tilaamasi tavaran saatavuudesta, jonka perusteella voit päättää (esimerkiksi: otako myöhemmin saatavilla olevat tuotteet jälkitoimituksena, vai karsitko tilaustasi).
 • Tilauksen vastaanotettuani lähetän sinulle laskun, jossa tilauksesi sisältö on eritelty tuotteittain hinnoiteltuna. Lasku toimii siis samalla tilausvahvistuksena. Laskuun sisällytetään pakkauskulut eriteltynä (ainoastaan allekirjoittaneen tavaran toimituksen edellyttämät pakkausmateriaalikulut siinä tapauksessa, että niitä yleensä muodostuu). En peri sinulta mitään ylimääräisiä toimitusten työsuorituksista muodostuvia kustannuksia.
 • Maksat laskun.
 • Käynnistän toimituksesi valmistelun maksusuorituksesi näkyessä tililläni.
 • Yhdistelen useita tilauksia ja tilaan tavarat keskitetysti noin kerran viikossa tavarantoimittajiltani.
 • Tilaamiesi tavaroiden saavuttua maahan, toimitan ne viiveittä sinulle postin tai matkahuollon kautta, maksat itse toimituskulut (allekirjoittaneelta sinulle) noudon yhteydessä.
 • Menettely edellyttää sinulta hieman ennakointia ja kärsivällisyyttä, mutta koituu myös hyödyksesi edullisempina hintoina.
 • Tiedostat siis jo tilausta tehdessäsi, että:
  • maksat tilauksesi etukäteen (toimituskulut mukaan lukien)
  • tavara toimitetaan tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen 2-3 viikon kuluessa tilauksesta (so maksusta)

Toimitusehdot

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Tilaukseen on liitettävä tilaajan (=maksaja) HENKILÖKOHTAISET yhteystiedot (puhelin ja sähköposti, josta tilaajan tavoittaa varmimmin), toimitusosoite (voi olla eri, kuin maksajan oma osoite) sekä pankkiyhteystietosi (mahdollisten tuote/rahapalautusten varalta). Vältä käyttämästä työpaikkasi yhteystietoja (puhelin ja sähköposti), ellet ole niistä varmasti tavoitettavissa ilta-aikaa (klo 17 – 19).

Maksa laskusi eräpäivään mennessä, KÄYTÄ LASKUN VIITENUMEROA, muutoin tilauksesi raukeaa. Tuotteet toimitetaan sinulle ITELLAN tai Matkahuollon kautta (kokonaisuuden kannalta edullisin toimitus). Maksat toimituskulut tilauksen yhteydessä valitulle huolitsijalle (ainoastaan lähettämisestä aiheutuneet kulut.

Säilytä maksutosite – mahdollisten takuuasioiden ja tuotepalautusten varalta.  Takuun ja palautusoikeuden kuluminen määräytyy kuitenkin vasta toimituspäivän mukaan (kun tavara lähtee sinulle). Vastaan tuotteiden virheettömyydestä ja tuotekuvausten mukaisuudesta. Tarkasta tuotteiden kunto heti vastaanoton yhteydessä.

Kaikilla tuotteillani on suomalaisten kuluttajaehtojen mukaisesti harkintaasi perustuva 14 päivän vaihto-/palautusoikeus – kuitenkin siten, että palauttamasi tuotteiden on tässä tapauksessa oltava jälleenmyyntikelpoisia (=käyttämättömiä ja palautettuina vaurioitumattomissa myyntipakkauksissa).

Palautuksissa sovelletaan normaaleja suomalaisia kuluttajaehtoja. Toimita tuotepalautukset allekirjoittaneelle postitse tai matkahuollon kautta. Ota aina yhteyttä ennen palautusta allekirjoittaneeseen. Takuuasia: sinä maksat lähetyksen minulle ja minä maksan vastaavasti takuukorjautun/vaihdetun tuotteen palautuksen sinulle. Jos kyseessä on tuotepalautus, maksan sinulle hinnanpalutuksen yhteydessä myös palautuksesta aiheutuneet toimituskulut, jos olemme yhteydenottosi yhteydessä niin sopineet (ei siis automaattinen käytäntö). EN LUNASTA ENNAKKOLÄHETYKSIÄ!

Tuoteet toimitetaan tarvittavilla käyttöohjeilla varustettuina (osa suomenkielisinä, osa esimerkiksi enlanniksi). Vastaan itse laatimieni käyttöohjeiden sisällöstä. Muiden ohjeiden osalta sisällöstä vastaa valmistaja tai minun tavaran toimittajani.

Tilaus-/asiakasrekisterini on luottamuksellinen, enkä luovuta tilaustietietojasi kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi (Henkilötietolaki (523/99) 10 §, rekisteriseloste nähtävissä pyynnöstä).

Alle 18 -vuotiaan tilaajan täytyy hyväksyttää tilaus vanhemillaan.

Vastaa